Energieadvies compensatieregeling SNN

Woningeigenaren die in het aardbevingsgebied in Groningen wonen kunnen een compensatieregeling aanvragen via de SNN. De hoogte van deze regeling varieert van € 10.000,- tot wel € 30.000,-. Het bedrag is bedoeld voor verduurzaming en verbetering van de woning. We kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze en stellen een budget op waarmee u gebruik kan maken van de regeling.

EnergiePloeg bied op een laagdrempelige manier een praktisch en concreet advies. We gaan met u in gesprek over uw woning en uw wensen en zullen binnen uw budget en rekening houdend met andere subsidies een gepast advies op maat maken.

We lopen samen de woning door en gaan na wat het effect zal zijn van het beter isoleren van de woning, het plaatsen van isolatieglas, een ander ventilatiesysteem, zonnepanelen, een warmtepomp etc. We zullen u zo goed mogelijk helpen om op een praktische manier het meeste rendement te behalen.

Op deze manier kunt u uw energierekening omlaag brengen, uw wooncomfort verbeteren en stappen zetten naar een fossielvrije toekomst.

Een opname en advies nemen ongeveer twee uur van uw tijd in beslag. De kosten bedragen € 500,- inclusief btw en deze zijn te betalen vanuit de regeling. Uw advies ontvangt u een tot drie dagen na ons gesprek.

Door deze kans kunt u grote stappen zetten door uw huis duurzaam en toekomstbestendig te maken zonder zelf te hoeven investeren.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen u dan bellen om een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook even bellen naar 050 751 9200.

 

Aanmelden?

Loading