Maatwerk advies en gasloos wonen

Om je woning echt te verduurzamen of zelfs gasloos te kunnen wonen is veel meer nodig dan de info om een energielabel af te geven. EnergiePloeg heeft ruime ervaring en een bewezen track record met betrekking tot het verduurzamen van gebouwen en het gasloos maken van woningen. We vertalen deze ervaring en expertise in een persoonlijk energie verbeterplan.

Je energie verbeterplan is de weg van uw huidige situatie naar de gewenste situatie. De gewenste situatie bespreek je met onze adviseur. Omdat wensen erg uiteen kunnen lopen en de mogelijkheden van een woning altijd verschillend zijn, kijken we concreet naar je leefsituatie en wensen.

Tijdens de opname nemen we de hele woning door. We brengen de hele schil in kaart en rekenen het warmteverlies uit. Vervolgens kijken we naar mogelijkheden om je muren, dak of vloer beter te isoleren. We berekenen de mogelijkheden voor een warmtepomp, zonneboiler en bijvoorbeeld zonnepanelen. Je kunt dus precies zien wat het effect van de maatregelen gaat zijn.

Na een gesprek en opname van je woning krijg je een energieverbeterplan:

✓ Een opname en analyse van de huidige situatie.
✓ Een bepaling van het warmteverlies in de huidige situatie.
✓ Een voorstel van maatregelen.
✓ Een warmteverliesberekening na uitvoer van maatregelen.
✓ De benodigde investering.
✓ Je besparing in geld en CO2.
✓ De terugverdientijd van de investering.
✓ Mogelijkheden voor subsidies.
✓ Financieringsmogelijkheden.

Je ontvangt een helder en eerlijk stappenplan over het verduurzamen van je woning. Je ziet wat het kost, wat het oplevert en wat de terugverdientijd is. Je ziet welke maatregelen in jouw situatie zullen leiden tot maximale besparing, maximaal comfort en een minimaal energieverbruik. De prijs voor een advies, opname en plan bedraagt € 500,- (ex btw)


VOORBEELD ENERGIEVERBETERPLAN

Energieverbeterplan aanvragen?

Loading