WONINGTOOL.NL

Om de verduurzaming en het aardgasvrij maken van woningen echt te versnellen is een methodiek nodig die nauwkeurig en praktisch gebruikt kan worden door adviseurs. WoningTool.nl helpt adviseurs met het maken van een bouwkundig en installatietechnisch goed advies.

WoningTool.nl berekent de effecten van het isoleren van een woning en rekent dan automatisch snel door wat het benodigde vermogen van de woning is, of een warmtepomp zou werken en of het afgiftesysteem geschikt is voor een andere opwekker. Je kunt snel en nauwkeurig berekenen of er bijvoorbeeld een vloerverwarming nodig is, welke hybride warmtepomp geschikt is en hoe groot het effect is van een zonneboiler of zonnepanelen.

In de invoer moet je ongeveer 150 variabelen invoeren. Na de invoer vergelijkt de tool het theoretische gasverbruik (volgens invoer) met het praktijkverbruik.
Je weet dus precies of je de invoer goed hebt gedaan. Na het invoeren van de woning kun je op al deze 150 punten verbeteringen doorvoeren. Je ziet direct het effect op de energierekening, het effect op de uitstoot en de terugverdientijd van de maatregelen.

WoningTool.nl is ontwikkeld voor adviseurs en heeft als doel om adviseurs te helpen sneller, beter en praktischer te kunnen adviseren. Je kunt hiermee een goed onderbouwd advies geven en mensen echt helpen in veel minder tijd. De software is de missende link tussen de adviseur en het advies.

Met WoningTool.nl kunnen we echt gaan versnellen en praktische, goed onderbouwde geven aan veel woningeigenaren.

Interesse? Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie!

Loading